Windwijzer koe

Artikelnummer: 63452

Windwijzer koe: het platteland in huis!

De windwijzer koe doet denken aan het platteland. Denk aan prachtige boederijen met uitgestrekte weilanden gescheiden door een netwerk van sloten. Een windwijzer koe roept dit gevoel helemaal op. Hij is zeker niet alleen geschikt voor op een boederij of stal. Hij is ook prachtig voor iedereen die dat gevoel elke dag wil ervaren of u nu in een dorp of grote stad woont.

Deze prachtige windwijzer koe heeft naast een decoratieve functie ook een nuttig doel. U kunt er de windrichting aan aflezen. Dat is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een fietstocht wilt gaan maken. U kunt dan de windrichting exact bepalen waardoor u een route kunt uitstippelen die er voor zorgt dat u op de terugweg wind mee heeft.

De koe is is een dier dat erg belangrijk is in de moderne voedselketen. Zuivelproducten zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijks voedsel en een essentieel onderdeel van de schijf van vijf!

Kent u de volgende leuke weetjes over de koe?
  • Ze kunnen in hun leven tot wel 100.000 liter melk produceren.
  • Een gezond dier kan tot wel 20 jaar oud worden.
  • Er kan van 1 beest gemiddeld 315 dagen per jaar gemolken worden.
  • Een koe heeft maar liefst 4 magen met allen een belangrijke functie in de spijsvertering.
  • Er zijn vele shows waar de mooiste dieren worden gekozen en gehuldigd als 'beautyqueen'.
Kortom de koe is een interessant en belangrijk dier en beeldbepalend voor het landschap in Nederland. Eer dit beest met de mooie windwijzer koe.

Deze windwijzer koe wordt geleverd inclusief een verstelbare voet. Door deze verstelbare voet is hij te bevestigen op een schuin dak, plat dak en zelfs aan de muur! Deze mooie windwijzer koe wordt geleverd in een geschenkdoos.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »