Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk bij bestelling via de site van Hangmat-hangstoel.nl

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Hangmat-hangstoel.nl bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Hangmat-hangstoel.nl dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen op Hangmat-hangstoel.nl zijn geheel vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de bestelde producten.

Prijzen
Alle Prijzen op Hangmat-hangstoel.nl zijn in euros, inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief eventuele transportkosten. Prijswijzigingen buiten ons om opgelegd, worden aan u doorberekend. Hangmat-hangstoel.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar catalogi, mailings of op de Website.

Levering
De op Hangmat-hangstoel.nl aangegeven prijzen zijn inclusief bezorging aan huis. De aflevering van de door u bestelde producten gebeurt via een door ons geregelde transporteur. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Betaling
Bestellingen bij Hangmat-hangstoel.nl dienen vooraf per bank betaald te worden of onder rembours aan de medewerker van het postbedrijf tenzij anders overeenkomen. Bij betaling vooraf per bank kunnen orders pas in gang zetten als de betaling binnen is, tenzij anders overeengekomen.

Levertijd
De gemiddelde levertijd op onze producten is normaal gesproken 2-5 werkdagen. Kan door omstandigheden niet binnen de overeengekomen levertijd geleverd worden dan zal Hangmat-hangstoel.nl u hier tijdig van op de hoogte brengen. Op dat moment kunt u de overeenkomst ontbinden of een nieuwe levertijd overeenkomen. Uiteraard proberen wij zo kort mogelijke levertijden te hanteren. Hangmat-hangstoel.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd worden.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, tekeningen, kleuren etc. gelden slechts bij benadering. Afwijkingen van de werkelijkheid kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. Er wordt veel zorg besteed aan het verstrekken van actuele en correcte informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten.

Zichttermijn
Voor alle producten geldt dat zij, na overleg met ons, binnen 7 werkdagen door u kunnen worden teruggezonden naar ons. De producten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren (originele en onbeschadigde verpakking). In zo’n situatie kunnen wij uitsluitend de aankoopprijs van het betreffende product vergoeden. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terug betaald, minus eventuele porto- en administratiekosten. Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van het door ons geleverde. Wij zijn maximaal aansprakelijk voor het aankoopbedrag van de door ons geleverde producten. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van Hangmat-hangstoel.nl en vervalt op het moment van aflevering aan u.

Garantie
Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie van toepassing. In geval van een probleem zullen wij in overleg met u de servicedienst van de fabrikant inschakelen.

Wijzigingen voorbehouden
Technische wijzigingen, maatwijzigingen, modelwijzigingen, kleurafwijkingen, prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »