Disclaimer

Smeck Webwinkels (Kamer van Koophandel: 55619711), hierna te noemen Hangmat-Hangstoel.nl, verleent u hierbij toegang tot hangmat-hangstoel.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Hangmat-Hangstoel.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Hangmat-Hangstoel.nl spant zich in om de inhoud van hangmat-hangstoel.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op hangmat-hangstoel.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Hangmat-Hangstoel.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op hangmat-hangstoel.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Hangmat-Hangstoel.nl. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op hangmat-hangstoel.nl. Hangmat-Hangstoel.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op hangmat-hangstoel.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Hangmat-Hangstoel.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Hangmat-Hangstoel.nl en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hangmat-Hangstoel.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »